Contact

Afspraak plannen

Neem bij voorkeur contact met me op via whatsapp, onderstaand contactformulier of stuur een e-mail. Vermeld daarin alvast de urgentie van de aanvraag (gaat het om een check-up of zijn er urgente klachten?), om hoeveel behandelingen het gaat, je staladres en je beschikbaarheid op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen voor het inplannen van een afspraak.

(Praktijk)lezingen

Wanneer er op je stal of bij je rijvereniging behoefte is aan meer informatie over een specifiek onderwerp met betrekking tot paarden, dan kan ik hierover een interessante lezing met praktische insteek komen geven. Denk hierbij aan; het spijsverteringsstelsel, basis anatomie, veel voorkomende osteopathische problemen, het welzijn van het paard, enzovoort. Ik stem hierover graag inhoudelijk af. Ik wil je daarom verzoeken om bij interesse of vragen over een lezing persoonlijk contact met me op te nemen. 

Vragen of korte check van je paard

Wanneer je geen ervaring hebt met paardenosteopathie of massage, dan kan ik me voorstellen dat je nog vragen hebt. Ik sta open voor het ophelderen van onduidelijkheden die je hebt over de behandeling. Ook wanneer je specifieke vragen hebt met betrekking tot osteopathie of massage en je eigen paard mogen deze gesteld worden.

Ilse Velter
Equine Osteopath EDO
Equine Massage Therapist


   VitalityHorseCare

Vitality Horsecare
Groenewoudlaan 36
6004 VE Weert

  06 – 45 256 845
  info@vitalityhorsecare.nl

Social media

Als je het leuk vindt om te volgen wat ik zoal doe als paardenosteopaat, volg mij dan op mijn Facebook pagina VitalityHorseCare of via Instagram ilse_paardenosteopaat_massage. Hier krijg je tips over het welzijn van je paard, informatie over osteopathie en massage en deel ik interessante artikelen over paarden en hun gezondheid.