Tarieven

Wanneer je besloten hebt dat je een osteopathische behandeling of massage voor je paard wil boeken, dan is het prettig om te weten waar je aan toe bent wat de kosten betreft. De prijs per behandeling staat vast, het aantal behandelingen is variabel. Dit is sterk afhankelijk van de aard en de ernst van de klachten van je paard of pony. Na de eerste behandeling zal ik je hier vaak al meer duidelijkheid over kunnen geven.  

Alternatieve geneeswijze

Paardenosteopathie valt onder de alternatieve geneeswijzen en is een vrij beroep. Niet iedereen die zich paardenosteopaat noemt heeft een (geschikte) opleiding afgerond. De werkwijze, technieken en de inhoud kunnen daarom zeer variëren. Het is van groot belang hier kritisch op te zijn bij het kiezen van een behandelaar. Let erop dat deze persoon een gedegen opleiding heeft gevolgd en met succes heeft afgerond.

(Praktijk)lezingen

Wanneer er op je stal of bij je rijvereniging behoefte is aan meer informatie over een specifiek onderwerp met betrekking tot paarden, dan kan ik hierover een interessante lezing met praktische insteek komen geven. Denk hierbij aan; het spijsverteringsstelsel, basis anatomie, veel voorkomende osteopathische problemen, het welzijn van het paard, enzovoort. Ik stem hierover graag inhoudelijk af. Ik wil je daarom verzoeken om bij interesse of vragen over een lezing persoonlijk contact met me op te nemen. 

TarievenOsteopathie behandeling paard €95,- (inclusief 21% btw)
Pony (tot 1 meter) €75,- (inclusief 21% btw)
Massage behandeling paard €75,- (inclusief 21% btw)
Pony (tot 1 meter) €65,- (inclusief 21% btw)


ReiskostenReiskosten zijn €0,25 per km (retour) voor afstanden boven de 25 km enkele reis. Bij meer dan 3 paarden op één locatie vervallen de reiskosten voor afstanden onder de 100 km. Voor afstanden boven de 100 km stem ik graag persoonlijk met je af. Ook plan ik regelmatig routes waarbij de reiskosten verdeeld worden of zelfs komen te vervallen.
WerkgebiedMijn werkgebied ligt over het algemeen in Nederland, maar ook in Duitsland of in België is het mogelijk behandelingen te boeken. Heb je interesse in een behandeling voor je paard of pony, maar woon je niet in de buurt? Neem dan gerust contact op over de mogelijkheden.
Annulering
Afspraken kunnen tot 24 uur van ter voren kosteloos worden geannuleerd. Indien er sprake is van onverwachte omstandigheden zoals ziekte van het paard, kan er ook binnen 24 uur kosteloos geannuleerd worden. Wanneer er binnen 24 uur geannuleerd wordt om een andere reden, zal 50% van de behandeling in rekening genomen worden.
BetalingDe betaling kan voldaan worden via een tikkie, een betaalverzoek, een bankoverschrijving, contant en op factuur.
Tikkies en betaalverzoeken werken niet in België en Duitsland. In dat geval kan het via een bankoverschrijving, contant of op factuur.